Levensbrug afstemming

In een Levensbrug afstemming sla ik een brug tussen jou en een dierbare die overleden is. Denk hierbij ook aan baby’s die nooit geboren zijn vanwege een miskraam of abortus.

WAAROM VRAAG JE EEN LEVENSBRUG AFSTEMMING AAN?

Vaak blijven we na een overlijden van een dierbare achter met onbeantwoorde vragen of zouden we graag willen horen hoe het met ze gaat. Een Levensbrug afstemming kan troost bieden en helpen om het verlies een plekje te geven. 

Ook kan een Levensbrug afstemming voor jezelf aangevraagd worden omdat je weet dat je geen lange levensverwachting meer hebt. Je zit vol vragen en onzekerheden en middels een afstemming zal je eigen ziel je meer duidelijkheid en rust kunnen geven.  

Tevens kan een Levensbrug afstemming aangevraagd worden als iemand niet meer in staat is om zelf te communiceren, bijvoorbeeld mensen in coma of mensen met dementie.     

Een Levensbrug afstemming werkt in principe hetzelfde als iedere andere afstemming.  Ook hier begint de afstemming met een karakteromschrijving van de persoon. Ik stel de eventuele vragen van de aanvrager en laat me verder geheel leiden door de ziel van diegene waar ik op afstem.  

De Levensbrug
Beeld van acceptatie en vrede.

Recensie

“Onze zoon die zwaar meervoudig complex gehandicapt was, geboren 26 mei 1983

Overleden 26 mei 2019, op zijn verjaardag.

Toen mijn zus de afstemming van haar dochter Kayleigh die overleden is op 31 december 1997 mij liet lezen was ik zeer onder de indruk, en vroeg mijn zus of ze dat van onze Michael ook wilde doen.

Nu moet ik zeggen dat ik altijd spiritueel was en ben, maar met beide voeten op de grond, nog meer na het overlijden van onze Michael.

Heel Michael zijn leven heb ik gezegd dat het een oude ziel was, en voor dit leven gekozen had, dit weten weinig mensen.

Michael was zo’n vrolijke jongen, en door heel veel leed wat hij en wij meemaakte in zijn leven lachte hij maar zo gauw als het kon, voor vele een voorbeeld! En zeker voor ons.

We hebben zoveel geleerd van onze Michael, waar het om draait in het leven.

Toen ik de afstemming kreeg van onze Michael was ik helemaal zwaar onder de indruk!! Ik was overtuigd dat dit allemaal waar was. Dit was onze Michael die sprak met haar.

Ben zo dankbaar hiervoor!!.

Weinig mensen wisten wat er in stond, maar ik wel, dit kon ze niet weten.

En wij kregen een heel mooi bericht van onze Michael.

Ben haar zo ontzettend dankbaar hiervoor het heeft me echt geholpen in mijn rouwverwerking.”

Rianne

Recensies

"Mariëtte is een toegewijde, enthousiaste en liefdevolle luisterkindwerker."
Docente Suzanne Janssen
"Een mooie uitkomst over nu en handvaten voor de toekomst gaf zij ons mee, het klopt allemaal en hoe ze dat allemaal doet... geen idee!"
Joost, Loes en Gijs de Vries
“De afstemming die je hebt gemaakt op mijn in november overleden moeder heeft mij in positieve zin bijzonder verrast."
Alexander Poustylnikoff