Luisterkind afstemming

Bij een Luisterkind afstemming leg ik contact met de ziel van diegene waar ik op afstem. Het is een puur zuiver contact van ziel tot ziel.

WAAROM VRAAG JE EEN LUISTERKIND AFSTEMMING AAN?

Nagenoeg alle vragen kunnen gesteld worden voor een afstemming. Bijvoorbeeld waarom je kind zo weinig aansluiting heeft met leeftijdsgenoten, waarom je kind nog in bed plast of waarom je kindje zo slecht slaapt. Maar ook vragen voor jezelf. Bijvoorbeeld of je huidige baan nog wel bij je past, hoe je kunt omgaan met je verdriet of angsten etc. Ook kun je door middel van een afstemming je familielid met beperkingen beter begrijpen. Ik kijk voorbij stempels, labels en diagnoses en zie hoe de persoon in werkelijkheid, in de kern is.

Luisterkind liggend in het gras
Kind dat gehoord wordt dankzij een Luisterkind afstemming

VOOR WIE IS EEN LUISTERKIND AFSTEMMING?

Ik leg op zielsniveau contact dus er kan naar iedereen geluisterd worden; volwassenen, kinderen, overledenen, mensen in coma, mensen met dementie maar ook kinderen die nooit geboren zijn vanwege een miskraam of door een abortus. Kinderen vanaf tien jaar dienen zelf toestemming te geven.

HOE GA IK TE WERK?

Voor een afstemming heb ik een naam, foto, geboortedatum een korte beschrijving van de gezinssituatie en je eventuele vragen nodig. Omdat ik op zielsniveau contact maak, hoeft er geen specifiek moment afgesproken te worden, waardoor degene waar ik op afstem gewoon zijn dagelijkse activiteiten kan doen. Tijdens de luisterkindafstemming zet ik alles op papier wat ik doorkrijg van degene waar ik op afstem. Onze ziel heeft alle antwoorden in zich en die worden tijdens de afstemming zoveel als mogelijk is naar boven gehaald. Na je aanvraag ontvang je per mail een document met meer informatie over de afstemming zodat je nog beter weet wat je kunt verwachten.

HOE ZIET EEN LUISTERKIND AFSTEMMING ERUIT?

De afstemming begint met een karakterbeschrijving van de persoon. Verder laat ik me leiden door de ziel van degene waar ik op afstem en stel vervolgens ook in de energie de vooraf ingestuurde vragen. Ik laat aan de ziel over wat hij of zij wil vertellen. Je krijgt het geheel als uitgetypte tekst in een document toegestuurd.

WAT GEBEURT ER NA EEN AFSTEMMING?

Soms voel je al snel dat de afstemming een verandering teweegbrengt. Het kan ook zijn dat er bepaalde stappen van jouw kant verwacht worden, maar dat is geheel aan jezelf. Bij de afstemming op een kind is er vaak een boodschap of taak voor de ouders. Ik zorg ervoor dat de afstemming puur en duidelijk is. Contact na de afstemming is dus niet noodzakelijk, maar mocht je toch nog een vraag hebben of een reactie willen geven dan mag je mij altijd mailen.

Dementerende man die met Luisterkind afstemming gehoord kan worden

Recensies

"Een mooie uitkomst over nu en handvaten voor de toekomst gaf zij ons mee, het klopt allemaal en hoe ze dat allemaal doet... geen idee!"
Joost, Loes en Gijs de Vries
"Heel bijzonder, dat dit bestaat en dat de Luisterkind afstemming een methode is, om dit te bewerkstelligen. Mariëtte was hierin heel zuiver, zoals ik het ervaren heb en ik beleef haar als getalenteerd op dit gebied. Ook is ze invoelend, bemoedigend en warm. Heel mooi en fijn allemaal."
Carla van Ammers
“De afstemming die je hebt gemaakt op mijn in november overleden moeder heeft mij in positieve zin bijzonder verrast."
Alexander Poustylnikoff