Recensies

Op deze pagina zijn recensies te lezen van iedereen die zijn/haar ervaring met liefs van de ziel wil delen. Wil jij ook jouw ervaring delen? Vul dan het formulier in onderaan de pagina.

Een aantal maanden geleden heeft Mariëtte een afstemming gemaakt op mijn dochtertje. Ik kan nu zeggen dat ik hierdoor meer inzichten heb gekregen, ik begrijp het gedrag van mijn dochtertje nu veel beter en kan haar doordoor nog beter ondersteunen in haar hoogsensitiviteit. Mooi en bijzonder dat dit zo via luisterkind kan, dat mijn dochtertje het via deze manier zelf doorgegeven heeft.

Jeanne

Wat is het fijn om te horen en te ervaren hoe het is als iemand jou aanvoelt, wat er in je omgaat, wat je bezig houdt en hoe je de dingen in het leven ervaart. Tegelijk soms ook wat eng dat jij dat zo haarfijn beschrijft, maar tegelijk ook heel mooi, om nooit te vergeten.

Dankjewel hiervoor en ik wil je vragen om dit vooral voort te zetten, het bevestigt en het heeft mij steun gegeven.

Vlinders zullen ons blijven verbinden.

Sissi

Een mooie en herkenbare afstemming hebben wij mogen ontvangen van onze zoon. We herkennen verschillende voorbeelden of woorden van hem uit de afstemming. Een beeld wat terug kwam was dat hij steentjes in het water gooit, dat doet hij erg graag.

Ook gaf onze zoon aan wat voor hem nodig is om zindelijk te worden (vooral extra tijd en zijn moment om te mogen bepalen wanneer hij er aan toe is).

Bedankt!

Een moeder

Onze zoon die zwaar meervoudig complex gehandicapt was, geboren 26 mei 1983 Overleden 26 mei 2019, op zijn verjaardag. Toen mijn zus de afstemming van haar dochter Kayleigh die overleden is op 31 december 1997 mij liet lezen was ik zeer onder de indruk, en vroeg mijn zus of ze dat van onze Michael ook wilde doen. Nu moet ik zeggen dat ik altijd spiritueel was en ben, maar met beide voeten op de grond, nog meer na het overlijden van onze Michael. Heel Michael zijn leven heb ik gezegd dat het een oude ziel was, en voor dit leven gekozen had, dit weten weinig mensen.

Michael was zo’n vrolijke jongen, en door heel veel leed wat hij en wij meemaakte in zijn leven lachte hij maar zo gauw als het kon, voor vele een voorbeeld! En zeker voor ons.

We hebben zoveel geleerd van onze Michael, waar het om draait in het leven. Toen ik de afstemming kreeg van onze Michael was ik helemaal zwaar onder de indruk!! Ik was overtuigd dat dit allemaal waar was Dit was onze Michael die sprak met haar. Ben zo dankbaar hier voor!!.

Weinig mensen wisten wat er in stond, maar ik wel, dit kon ze niet weten. En wij kregen een heel mooi bericht van onze Michael. Ben haar zo ontzettend dankbaar hiervoor het heeft me echt geholpen, in mijn rouwverwerking.

Rianne

Mariëtte,

Je vroeg me luister kind toe te mogen passen op onze zoon, Wij hadden er nog nooit van gehoord dus doe het maar gewoon. Met een recente foto en wat vragen ging je aan het werk, en die uitkomst was super sterk. Een mooie uitkomst over nu en handvaten voor de toekomst gaf je ons mee, het klopt allemaal en hoe je dat doet…. geen idee! Dat het mensen verder helpt daar zijn wij zeker van, heel fijn dat dit allemaal kan.

Joost Loes en Gijs de Vries

Afstemming van Kayleigh , onze dochter , 19-11-1987 🦋 31-12-1997

Een hele liefdevolle beschrijving over de sprankelende energie van onze dochter . Voor altijd voelbaar en om en met ons. Tot in detail beschreven en met een hele mooie boodschap voor mij haar moeder. Het is ook de boodschap die ik haar meegegeven heb in de laatste dagen van haar leven . Alles is liefde en wij blijven voor altijd verbonden 🙏❤️🦋

Mariëtte we hebben elkaar nog nooit ontmoet maar jij hebt een enorme verbinding met hier en daar .

Christa

“Ik heb een hele mooie afstemming van Mariëtte mogen ontvangen.

Het waren pittige vragen, die ik had gesteld en de antwoorden kwamen uit onverwachte hoek. Heel waarachtig en kloppend en daardoor zeer verhelderend en behulpzaam. Ik was getroffen door het taalgebruik en kreeg daardoor het gevoel, dat iets of iemand anders aan het woord is, dan de aardse persoon Mariëtte. Bij navraag bleek dit ook zo te zijn: haar hoger zelf is in gesprek met mijn hoger zelf. Heel bijzonder, dat dit bestaat en dat de luisterkind afstemming een methode is, om dit te bewerkstelligen. Mariëtte was hierin heel zuiver, zoals ik het ervaren heb en ik beleef haar als getalenteerd op dit gebied. Ook is ze invoelend, bemoedigend en warm. Heel mooi en fijn allemaal. Nogmaals van harte bedankt Mariëtte”.

Carla van Ammers

Beste Mariëtte,

De afstemming die je hebt gemaakt op mijn in november jl. overleden moeder heeft mij in positieve zin bijzonder verrast, Mariëtte! Het is buitengewoon opmerkelijk om vast te stellen hoe jij de omstandigheden, emoties en persoonlijke verhouding met mij vanuit het perspectief van mijn moeder hebt kunnen treffen. Voor iemand als ik, die tamelijk nuchter van aard is en in zekere mate sceptisch staat tegenover spirituele belevingen die veel mensen ervaren, ben ik onder de indruk geraakt van jouw afstemming.

Jouw afstemming op mijn moeder draagt bij aan mijn gevoel van acceptatie van de keuzes en het gedrag van mijn moeder en brengt rust teweeg in mijn gemoed op dit gevoelige onderwerp.

Ik beveel Mariëtte van harte aan voor eenieder die belangstelling heeft om een afstemming te laten doen op iemand waar die een emotionele band mee heeft.

Alexander Poustylnikoff

Mariëtte is een toegewijde, enthousiaste en liefdevolle Luisterkindwerker

Luisterkind docente Suzanne Janssen

Antwoorden

Helderheid

Inzichten

Positieve verandering

Logo Luisterkind